موسسه مهاجرت به ترکیه آرال‌ گام

خرید مستقیم از سایت‌های آنلاین ترکیه

گردشکری خرید مستقیم از ترکیه

خرید مستقیم از ترکیه چگونه انجام می‌شود؟ امروزه میل به خرید از کشورهای خارجی در میان مردم، افزایش چشمگیری پیدا کرده است. در این میان عمده توجه‌ها به محصولات و برندهای کشور ترکیه نسبتا بیشتر است. زیرا این کشور از لحاظ جغرافیایی به ایران نزدیک‌تر بوده و برندهای باکیفیتی عرضه می‌کند. راه‌های مختلفی برای خرید از کشور ترکیه وجود دارد اما خرید مستقیم، به دلیل عدم دخالت واسطه، ارسال سریع، کارمزد پایین و ضمانت سلامت کالا بیشتر توصیه می‌شود.

ناگفته نماند که برای خرید مستقیم از سایت‌های ترکیه نیاز به افتتاح حساب بانکی در این کشور دارید که در صورت تمایل آرال گام می‌تواند این کار را برای شما انجام دهد. در ادامه همراه ما باشید تا بیشتر با نحوه خرید مستقیم از ترکیه و مزایای آن آشنا شوید.

نحوه خرید مستقیم از ترکیه

ترکیه یکی از پیشتازان حوزه صادرات و واردات محصولات مختلف اعم از پوشاک، ماشین‌آلات، مواد غذایی، لوازم آرایشی و بهداشتی و … است که علاوه بر سابقه طولانی و درخشانی که در تجارت دارد، از نظر کیفیت و مقرون به صرفه بودن هم شهرت زیادی کسب کرده است.

در گذشته، تنها راه خرید مستقیم از ترکیه، مسافرت به این کشور و انجام خرید حضوری بود. اما در سال‌های اخیر که فروش اینترنتی جایگاه ویژه‌ای در میان مردم پیدا کرده است، امکان خرید مستقیم به صورت اینترنتی نیز فراهم شده است. اما نحوه پرداخت در این روش برای ایرانیان چگونه است؟

در ادامه به روش‌هایی که برای خرید مستقیم از ترکیه وجود دارد، اشاره می‌کنیم:

خرید از سایت های ترکیه با کارت شتاب

می‌دانیم که ایرانیان به واسطه تحریم‌های موجود، امکان پرداخت‌های بین‌المللی با کارت و حساب‌های بانکی داخلی ندارند. از همین رو می‌توانید نسبت به افتتاح حساب در ترکیه اقدام نمایید تا با در اختیار داشتن مسترکارت یا ویزا کارت مجازی امکان خرید بدون واسطه برای شما فراهم شود.

در این روش می‌توانید با درج اطلاعات کارت بانکی مجازی در درگاه پرداخت، خرید خود را نهایی سازید.

خرید مستقیم از فروشگاه‌های اینترنتی ترکیه

برای خرید مستقیم از برندهای ترکیه‌ای، می‌توانید به صورت مجزا، وارد سایت هر برند شوید و یا از فروشگاه‌های اینترنتی مانند ترندیول که شامل اکثر برندهای محبوب است، کالاهای مور نظرتان را انتخاب نمایید.

در این شرایط هم اگر دارای حساب بانکی فعال در ترکیه باشید و یا دارای مستر کارت و ویزا کارت باشید، محدودیتی برای خرید نخواهید داشت.

توجه کنید که در صورت انتخاب این روش، حتما از سایت‌های معتبر و به نام که در ادامه این مطلب، معرفی می‌کنیم، خرید نمایید.

خرید مستقیم از ترکیه به واسطه شرکت‌‌های رابط

روشی دیگر که برای خرید از ترکیه وجود دارد و نمی‌توان آن را جزو روش‌های خرید مستقیم دانست، کمک گرفتن از شرکت‌ها و سایت‌های واسطی است که برای شما خریدی را انجام داده و بابت آن، دستمزدی دریافت می‌کنند.

برای خرید توسط این مجموعه‌ها، لازم است وارد سایت آن‌ها شده با لینک کالای مورد نظر، وزن و تعداد مورد نیازتان را مشخص کنید. اغلب سایت‌های معتبر و فعال در این زمینه، در لحظه به شما قیمت نهایی را اعلام می‌کنند.

نکته‌ای که در رابطه با این روش وجود دارد این است که دیگر نیازی به حساب‌های بین‌المللی یا مجازی نبوده و شما مبلغ مورد نظر را به ریال پرداخت خواهید کرد.

راهنمای گام به گام خرید مستقیم از ترکیه

برای خرید مستقیم از ترکیه چند مرحله لازم است که طی شود. در این بخش می‌خواهیم به مراحل خرید مستقیم از ترکیه بپردازیم.

خرید آنلاین از ترکیه

مرحله اول: تعیین تامین‌کننده

در مرحله اول باید فروشگاه یا برندی که قصد خرید از آن را دارید، انتخاب نمایید. برای انجام این انتخاب چند گزینه وجود دارد:

  • فروشگاه‌های آنلاین: فروشگاه‌های آنلاین متعددی در ترکیه فعالیت دارند که از طریق آن‌ها می‌توانید نسبت به خرید مستقیم اقدام نمایید. برخی از محبوب ترین آن‌ها عبارتند از trendyol، derzan، Turkopt و Koytola.
  • نمایشگاه‌های تجاری: در طی هر سال نمایشگاه‌های متنوعی در ترکیه برگزار می‌شود که در برخی از آن‌ها امکان خرید وجود دارد. اما برخی دیگر تنها برای کسب‌وکارهایی که قصد خرید عمده دارند، کارایی دارد. این نمایشگاه ها روشی بسیار مناسب برای ملاقات با تامین‌کنندگان مختلف و آشنایی با محصولات جدید آن‌ها است.

قبل از اینکه در مورد سایت یا برند موردنظرتان برای خرید، تصمیم‌گیری نمایید لازم است در مورد موجود بودن محصولات انتخابی، هزینه آن‌ها، هزینه و روش حمل‌ونقل اطلاعات دقیق کسب کنید تا با آگاهی کامل تصمیم بگیرید.

مرحله دوم: مذاکره

اگر قصد خرید عمده دارید، می‌توانید پس از یافتن چندین تامین‌کننده، در مورد قیمت‌ها با آن‌ها مذاکره نمایید. توصیه می‌شود با تمامی تامین‌کنندگانی که به نظرتان مناسب هستند، مذاکره نمایید تا بتوانید قیمت‌های پیشنهادی هر کدام را با دیگری مقایسه نمایید.

اما اگر قصد خرید به صورت عمده ندارید، می‌توانید از طریق آنلاین‌شاپ‌های داخلی و یا شرکت‌های واسط نسبت به خرید از ترکیه اقدام نمایید. در این روش هم توصیه می‌کنیم با چند مجموعه مختلف صحبت کنید و هزینه‌ای که بابت کارمزد دریافت می‌کنند را با هم مقایسه نمایید.

مرحله سوم: ثبت سفارش

پس از انجام مذاکرات چه در خرید عمده چه خرد، می‌توانید سفارش خود را ثبت کنید. قبل از نهایی کردن پرداخت در سایت‌ها دقت کنید که اطلاعاتی نظیر قیمت، تعداد، شرایط خرید، شرایط حمل‌ونقل و … در فاکتور پیش‌‍پرداخت، به درستی ذکر شده باشند.

مرحله چهارم: پرداخت هزینه

این مرحله به روش خرید شما از ترکیه بستگی دارد که می‌تواند یکی از گزینه‌های زیر باشد:

  • پی‌پال
  • پرداخت ریالی به شرکت‌های واسط
  • ارسال حواله درخریدهای عمده
  • ضمانت‌نامه بانک در خریدهای بزرگ (هزینه خرید، پس از تحویل کالا پرداخت می شود.)

مرحله پنجم: تحویل کالا

در نهایت، پس از تکمیل 4 مرحله فوق، کالاهای خریداری‌شده شما، ارسال می‌شود. ممکن است از زمان ارسال کالا تا زمان تحویل، مدتی طول بکشد که در سفارشات خارج از کشور، کاملا بدیهی است.

معرفی بهترین آنلاین‌شاپ‌های ترکیه

همه ما می‌دانیم که آنلاین‌شاپ‌های زیادی در ترکیه فعالند اما معتبرترین آن‌ها کدامند؟ در ادامه به برخی از بهترین آنلاین‌شاپ‌های ترکیه اشاره می‌کنیم:

برندهای ترکیه

ترندیول (Trendyol) ، دیجی‌کالای ترکیه!

ترندیول، معروف‌تریدن آنلاین‌شاپ ترکی است که از سال 2010 فعالیت خود را آغاز کرده و با تنوع کالاهایی که عرضه می‌کند، مورد توجه بسیاری از افراد سراسر دنیا قرار دارد. تقریبا 400 شرکت تولیدی محصولات خود را در ترندیول عرضه کرده‌اند. محصولات این سایت شامل پوشاک، لوازم خانگی، لوازم الکترونیکی و … می‌باشد. اگر بخواهیم مشابه آن را در ایران مثال بزنیم، می‌توانیم به سایت دیجی‌کالا اشاره کنیم!

در صورت داشتن حساب بانکی در ترکیه، امکان خرید مستقیم از سایت ترندیول ترکیه برای شما فراهم خواهد بود. برای افتتاح حساب غیرحضوری در ترکیه، می‌توانید از طریق آرال گام اقدام نمایید.

آمازون ترکیه (Amazon)

آمازون یک فروشگاه اینترنتی آمریکایی است که در کشورهای مختلف زیرشاخه دارد. ترکیه نیز از این امر مستثنی نیست. تنوع محصولات در این وبسایت، موجب جلب توجه بسیاری از کاربران شده است. همچنین تخفیف‌ها و حراجی‌هایی در آمازون اجرا می‌شود که به کاربران این امکان را می‌دهد که با قیمت‌های پایین، کالاهای مورد نیاز خود را خریداری نمایند.

خرید از آمازون برای ایرانیان با محدودیت‌هایی همراه است. از همین رو می‌توانید از مجموعه‌های واسط کمک بگیرید.

وبسایت هپسی بورادا (hepsiburada)

فروشگاه آنلاین هپسی بورادا که ترجمه آن معادل “همه چیز اینجاست” می‌باشد یکی دیگر از آنلاین‌شاپ‌های محبوب ترکیه است که محصولات مختلفی را به فروش می‌رساند.

از مزایای این فروشگاه اینترنتی می‌توان به مشتری‌مداری، رابط کاربری جذاب و تحویل کالای سریع، اشاره کرد.

سایت اون لیرا (onlira)

در این سایت تمامی محصولات 10 لیر است! این سایت با عرضه محصولات با قیمت‌های عجیب و باورنکردنی، کاربران زیادی را به خود اختصاص داده است. کاربران این سایت می‌توانند به عنوان خریدار یا فروشنده فعالیت کنند.

وبسایت N11

وبسایت n11 یا ان اونبیر هم ارائه‌دهنده کالاهای بسیار متنوعی است. تنوع این سایت به قدری معروف است که بسیاری از کالاهای نایاب و لوازم یدکی در بازارها را با قیمت مناسب، عرضه می‌کند.

سایت گیتی گیدیور (gittigidyor)

این سایت به عنوان فروشگاه eBay در ترکیه شناخته می‌شود زیرا توسط این شرکت خریداری شده است. محصولاتی که توسط این وبسایت عرضه می‌شوند نیز دربرگیرنده طیف وسیعی از کالاها و دسته‌بندی‌ها می‌شود.

محبوبیت این فروشگاه اینترنتی به دلیل امنیت بالا در نگهداری از اطلاعات و حفاظت مالی است.

صاحیبیندن (sahibinden) بزرگ‌ترین فروشگاه اینترنتی در ترکیه

فعالیت این فروشگاه از سال 2000 شروع شده و اکنون به یکی از بزرگ‌ترین آنلاین‌شاپ‌های ترکیه تبدیل شده است. تنوع محصولات صاحیبیندن مثال‌زدنی نیست. اما نکته‌ای در مورد آن وجود دارد.

این سایت به دو زبان انگلیسی و ترکی در دسترس است اما اغلب فروشندگان آن، ترک زبان هستند. از همین رو اغلب محصولات به زبان ترکی درج شده‌اند. اگر قصد خرید از این سایت را دارید، دقت کنید که فریب سودجویان را نخورید.

سایت ای ببک (ebebek)

این آنلاین‌شاپ مخصوص خرید انواع لباس و محصولات مورد نیاز برای نوزادان، کودکان، مادران و زنان باردار می‌باشد. تمامی محصولاتی که تا سن 4 سالگی برای کودکان نیاز باشد، در این وبسایت عرضه می‌گردد.

فروشگاه اینترنتی اویدا (evidea)

اگر به دنبال خرید لوازم خانگی، تزئینی و دکوراتیو هستید، اویدا بهترین گزینه است. این سایت از سال 2008 شروع به فعالیت کرده و اکنون با عرضه انواع گلدان، ظروف پذیرایی، تابلو، لوازم برقی و … به یکی از بهترین وبسایت‌های خرید لوازم دکوری تبدیل شده است.

وبسایت چیچک سپتی (Çiçeksepeti)

چیچک سپتی که به معنای سبد گل است، فعالیتش را با ارسال گل به سراسر کشور ترکیه آغاز نمود. موفقیت این وبسایت باعث شد تا در زمینه ارسال کالا نیز ورود کند. امروز اگر به این سایت مراجعه کنید، انواع و اقسام کالاهایی را می‌بینید که برای فروش عرضه شده‌اند.

از دیگر آنلاین‌شاپ‌های محبوب ترکی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • یالاندو شاپ (yalando shop)
  • علی اکسپرس (aliexpress)
  • مورهیپو (morhipo)
  • میگروس (migros)
  • بوینر (boyner)
  • کوتون (Koton)
  • فلو (FLO)
  • و …

جمع‌بندی

در تمامی مطالب فوق، سعی کردیم در مورد نحوه خرید مستقیم از ترکیه و روش‌‎هایی که افراد می‌توانند بدون دخالت واسطه‌‎ها، می‌توانند خرید کنند صحبت کنیم. چراکه خرید با واسطه شامل کارمزدهای بعضاً سنگین می‌شود که از لحاظ مالی به صرفه نیست. اما اگر بتوانید با یکی از روش‌های خرید مستقیم از ترکیه، اقدام به خرید نمایید هزینه کمتری پرداخت خواهید کرد.

اشتراک گذاری
چقدر این پست برایتان مفید بود؟
1
2
3
4
5
5 از 5 از 4 رای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *