موسسه مهاجرت به ترکیه آرال‌ گام

ثبت ازدواج در ترکیه به عنوان یک روند تازه

مهاجرت ثبت ازدواج در ترکیه
فهرست عناوین

ثبت ازدواج به صورت قانونی در کشور ترکیه در سالیان اخیر با استقبال بسیار خوبی از سوی اتباع ایرانی و حتی کشورهای دیگر روبرو بوده است. این مسئله به دلیل ویژگی‌های بسیار خوبی که دارد مانند دارا بودن گواهی ازدواج بین المللی، نزد ایرانیان از محبوبیت بالایی برخوردار است.

همچنین ثبت ازدواج در ترکیه برای افراد خارجی حتی پناهندگان به راحتی امکانپذیر می‌باشد. اتباع خارجی یا حتی پناهندگان می‌توانند با کم‌ترین هزینه و دریافت یک وکیل ازدواج نسبت به این کار اقدام کنند. از دیگر ویژگی‌هایی که باعث شده است اتباع کشورهای دیگر مانند ایرانیان به دنبال ثبت ازدواج در این کشور باشند، محیط‌های زیبا برای برگزاری عروسی در ازای هزینه کم است.

کشور ترکیه در سالیان اخیر نسبت به ثبت ازدواج افراد خارجی در کشور خود استقبال کرده است. این استقبال از سوی دولت این کشور برای افراد خارجی بسیار خوشایند بوده است زیرا می‌توانند با هزینه کم، در بهترین مناطق ممکن برای مراسم عقد و عروسی ازدواج کنند.

مناظر طبیعی بسیار زیبا، سواحل دل‌نشین و مکان‌های دیگر این کشور زیبا که افراد زیادی را علاقه‌مند به برگزاری مراسم ازدواج در این کشور کرده است. البته ازدواج در کشور ترکیه دارای شرایط و مقرراتی نیز هست که در ادامه بررسی خواهند شد. با این مقاله از آرال گام همراه باشید تا به بررسی چگونگی ثبت ازدواج در ترکیه بپردازیم.

محدودیت‌های ثبت ازدواج در ترکیه

ثبت ازدواج در ترکیه دارای محدودیت‌هایی نیز می‌باشد برای مثال ازدواج در این کشور برای اتباع خارجی و داخلی برای افراد بالای 18 سال ممکن است و کسانی که زیر 18 سال سن دارند در هیچکدام از مرکز قانونی این کشور نمی‌توانند نسبت به این مورد اقدامی انجام دهند. لازم به ذکر می‌باشد که ازدواج افراد زیر 18 سال در سیستم قضایی کشور ترکیه جرم محسوب می‌شود و قوانین بسیار پیچیده‌ای دارد. همچنین ثبت ازدواج در این کشور دارای قوانینی می‌باشد، که به صورت عمومی در اکثر کشورهای دنیا وجود دارد.

از این قوانین تقریبا عمومی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • در کشور ترکیه ازدواج با محارم و خویشاوندان درجه یک ممنوع می‌باشد. به علاوه ازدواج با فرزندان دایی، عمو، خاله و عمه نیز در این کشور ممنوع می‌باشد
  • ازدواج تنها برای افرادی مقدر است که دارای سلامت و ظرفیت لازم ذهنی باشند
  • چنانچه فرد یک ازدواج ناموفق داشته باشد، پیش از اقدام به ازدواج با شخص دیگر می‌بایست تمام مراحل طلاق ازدواج پیشین خود را انجام دهد
  • ازدواج پدران و مادران با فرزند خواندگان خود در ترکیه ممنوع می‌باشد
  • #دارا بودن چند همسر در کشور ترکیه برای اتباع خارجی و داخلی این کشور ممنوع می‌باشد و مجازات کیفری دارد
  • برای ازدواج مجدد بانوان در ترکیه می‌بایست حداقل 300 روز پس از طلاق زوجین صبر کنند و پس از این مدت می‌توانند با ارائه مدرکی دال بر باردار نبودن به طور مجدد ازدواج کنند

 

ثبت ازدواج دو شخص با ملیت‌های خارجی در ترکیه

جالب است بدانید که در کشور ترکیه بر خلاف کشورهای دیگر آسیایی مانند پاکستان، هیچ محدودیتی برای ثبت ازدواج افراد خارجی ندارد. این افراد به شرط دارا بودن شرایط کامل ازدواج در این کشور می‌توانند با دارا بودن گواهی‌های مربوطه از کشورهای خود نسبت به این موضوع اقدام کنند.

یکی از مزایای دیگر ثبت ازدواج در ترکیه دریافت شهروندی این کشور می‌باشد (البته اگر همسر شهروند ترکیه باشد) . با دارا بودن شهروندی ترکیه می‌توانید به راحتی و بدون اخذ ویزا به 72 کشور دنیا سفر کنید و حتی ماه عسل خود را نیز در کشورهای نزدیک دیگر مانند آذربایجان یا گرجستان سپری کنید.

ثبت ازدواج دو شخص خارجی با ملیت یکسان در ترکیه

شرایط پیچیده‌ای برای ثبت ازدواج در ترکیه برای افرادی که دارای ملیت‌های یکسان می‌باشند وجود ندارد. افراد دارای ملیت‌های یکسان نیز می‌توانند با دارا بودن مدارکی دال بر مجرد بودن از کشور خود در ترکیه ازدواج کنند. داشتن این مدرک برای هر دو فرد الزامی می‌باشد و اگر این مدارک در دسترس نباشد لازم است شخص از طریق مدیریت کل امور شهرداری اقداماتی را جهت اثبات این موضوع انجام دهند.

ثبت ازدواج در ترکیه برای پناهندگان

ازدواج برای پناهندگان نیز در کشور ترکیه امکانپذیر می‌باشد. با این حال روند این ازدواج با وجود شرایط خاص طولانی‌تر است. این روند که شامل اثبات مجرد بودن و ملیت طرفین می‌باشد، کمی بیشتر از یک هفته که زمان معمول ثبت ازدواج در این کشور است، زمان می‌برد.

حتی در صورتی که یکی از زوجین پناهنده و دیگری شهروند قانونی کشور ترکیه باشند باز هم باید یک سری پروسه‌های اداری را طی کنند. برای مثال یکی از مدارکی که برای ازدواج این افراد در ترکیه نیاز است، دریافت مدرک ورود به کشور فرد پناهنده از سوی مقامات امنیتی این کشور می‌باشد.

پس از انجام مراحل اداری ثابت‌کردن مجرد بودن و نحوه ورود به کشور افراد پناهنده، این اشخاص می‌بایست مجوز ازدواج خود را به اداره حقوقی استان محل اقامت خود ببرند. این افراد می‌بایست مهر تایید این سازمان را برای ادامه مراحل دریافت کنند. همچنین دریافت سه عدد کپی از این مدرک مجوز ازدواج به همراه مهر نیز برای مراحل دیگر الزامی می‌باشد.

مقایسه ثبت ازدواج در ترکیه و ایران

دولت کشور ترکیه برای تسهیل به امور اجرایی ازدواج در کشور خود اقداماتی را صورت داده است. این اقدامات باعث شده تا ثبت ازدواج در ترکیه اندکی با نحوه ازدواج در کشور ایران متفاوت باشد. در کشور ترکیه ازدواج از طریق مامورین مربوطه شهرداری امکانپذیر می‌باشد.

افرادی که دارای اعتقادات مذهبی می‌باشند، در این کشور می‌توانند توسط افرادی که به اصطلاح “امام نکاهی” گفته می‌شوند، به صورت کاملا مذهبی ازدواج خود را به ثبت برسانند.

البته ازدواج از طریق این افراد و به صورت مذهبی در کشور ترکیه قانونی نیست و فقط بخشی جداگانه از روند ازدواج برای افراد مذهبی در نظر گرفته می‌شود. همچنین باید بدانید که مفهومی به نام ثبت ازدواج موقت در کشور ترکیه وجود ندارد و در هیچ مرکز قانونی نمی‌توانید اقدام به این عمل کنید.

نکات لازم برای ثبت ازدواج در ترکیه

افرادی که علاقه‌مند به ثبت ازدواج در کشور ترکیه هستند، می‌بایست آگاه باشند که ثبت ازدواج در این کشور و شهرداری‌ها دارای نکاتی می‌باشد. ارائه مدارک زیر برای ثبت ازدواج در یکی از شهرداری‌های این کشور ضروری می‌باشد:

  • تکمیل فرم درخواست ازدواج از سوی زوجین
  • دارا بودن حداقل سن 18 سال برای هر دو طرف
  • ارائه مدرکی جهت اثبات تجرد دو طرف
  • ارائه برگه سلامت پزشکی که نشان دهنده سلامت زوجین می‌باشد
  • چهار قطعه عکس
  • در صورت پناهنده بودن یکی از زوجین می‌بایست مدرکی جهت حمایت بین المللی فرد ارائه شود.

ثبت ازدواج در ترکیه

مراحل ثبت ازدواج در ترکیه

در این بخش از مطلب قصد داریم تا به بررسی مراحل ثبت ازدواج در ترکیه بپردازیم. از نکات مهم ثبت ازدواج در ترکیه این می‌باشد که برای دریافت اقامت دائم این کشور می‌بایست یکی از زوجین شهروند ترکیه باشند، در غیر این صورت این عمل امکانپذیر نمی‌باشد.

مراجعه به مراکز مربوطه مانند کنسولگری کشور زوجین

در صورتی که ایرانیان بخواهند در کشور ترکیه اقدام به ازدواج کنند، می‌بایست به کنسولگری کشورمان در ترکیه رجوع کنند. این افراد می‌توانند با واریز مقدار تعیین شده به شماره حساب اعلام شده در این مرکز گواهی تجرد خود را دریافت کنند.

در ادامه مدارک لازم برای درخواست تجرد نامه شرح داده شده است:

  • اصل مدرک پاسپورت
  • اصل مدرک شناسنامه
  • چهار قطعه عکس تمام رخ (بانوانان ایرانی می‌بایست حداقل دو قطعه عکس محجبه نیز دارا باشند)
  • واریز هزینه درخواست برای صدور مدرک تجرد

داوطلبان ثبت ازدواج در ترکیه حتما باید برگه تجرد خود را از طریق کنسولگری ایران در ترکیه درخواست داده باشند و کنسولگری ایران نیز این برگه را با استعلام از ثبت احوال صادر می کند.

دریافت تاییدیه ازدواج از سوی وزارت امور خارجه

پس از دریافت مدارک تجرد، زوجین می‌بایست این مدارک را برای تایید به وزارت امور خارجه کشور ترکیه ارائه دهند. این مرحله شامل پرداخت مقدار تعیین شده لیر برای تایید مدارک توسط این سازمان می‌شود.

دریافت گواهی سلامت

متقاضیان ازدواج در کشور ترکیه نیز به مانند کشورمان ایران می‌بایست پیش از اقدام به ثبت ازدواج آزمایشات پزشکی و ژنتیکی انجام دهند. اتباع خارجی می‌توانند برای انجام این آزمایشات به بیمارستان‌ها و مراکز دولتی کشور ترکیه مراجعه کنند. هزینه این آزمایشات در ترکیه بسیار کم می‌باشد و حتی برخی آزمایشات مانند آزمایش خون نیز در بیمارستان‌های دولتی رایگان می‌باشد.

در صورتی که افراد دارای ویزای دائم یا موقت در کشور ترکیه باشند، بیمارستان‌های دولتی موظف به انجام آزمایشات بر روی این افراد هستند. در غیر این صورت امکان دارد که این مراکز نسبت به انجام آزمایشات پزشکی شما تمایلی نشان ندهند. با این حال این افراد می‌توانند با مراجعه به مراکز خیریه در این کشور نسبت انجام آزمایشات خود با خیالی آسوده اقدام کنند.

نتجیه آزمایشات و آزمایش خون که برای اثبات سلامتی زوجین می‌باشد باید پس از دریافت برای تایید به مراکز گفته شده برده شوند.

دریافت فرم‌های ازدواج از سوی دفاتر رسمی

برای اخذ فرم اولیه ازدواج می‌توانید با ارائه مدارک جمع آوری شده به یکی از دفاتر رسمی ازدواج یا شهرداری محل سکونت خود، این فرم را تحویل بگیرید. لازم به ذکر است که برای دریافت این فرم شما می‌بایست پاسپورت خود را به صورت ترجمه شده به این مراکز ارائه دهید. داوطلبان برای این منظور می‌توانند پاسپورت خود را در دفاتر اسناد رسمی که در سرتاسر کشور ترکیه قرار دارند، ترجمه کنند.

تعیین تاریخ عقد

برای برگزاری مراسم عقد و عروسی در کشور ترکیه می‌توانید با پشت سر گذاشتن مراحل بالا به یکی از سالن‌های ازدواج در این کشور مراجعه کنید. افراد خارجی می‌توانند در صورت تمایل به کاهش هزینه‌های خود در دفاتر اسناد رسمی یا شهرداری محل اقامت خود مراسم عقد کوچکی را برگزار کنند. هزینه مراسم عقد در شهرداری این کشور بسیار پایین می‌باشد. جالب است بدانید که این هزینه‌ها نیز خرج امور خیریه در کشور ترکیه می‌شوند.

قیمت این سالن‌ها با توجه محل قرار گیری و شرایط سالن متفاوت می‌باشد. این هزینه‌ به طور میانگین در کشور ترکیه 500 یورو می‌باشد که در شهرهای خاصی مانند استانبول به 3500 یورو نیز می‌رسد.

از نکات لازم به ذکر هنگام مراسم عقد در کشور ترکیه این می‌باشد که اگر زوجین به زبان ترکی مسلط نباشند، حضور یک مترجم رسمی در مراسم عقد الزامی می‌باشد.

ثبت ازدواج در سفارت خانه کشور ایران

برای مرحله نهایی ثبت ازدواج در ترکیه شما می‌بایست تمام مدارک دریافتی را به همراه مهرهای تاییدیه به سفارت خانه کشورمان ایران جهت ثبت اسناد ارائه دهید.

مدارک لازم برای ثبت ازدواج در ترکیه

افراد خارجی برای ثبت ازدواج در ترکیه مستلزم این هستد تا مدارکی را جهت این عمل به دفتار اسناد رسمی خود ارائه دهند. این مدارک به شرح زیر می‌باشد.

  • مدرک پاسپورت
  • مدرک دال بر تجرد افراد
  • هشت قطعه عکس
  • شناسنامه یا گواهی تولد
  • گواهی سلامت افراد
  • کارت ملی
  • دو نفر شاهد
  • مدرکی جهت اثبات طلاق برای افرادی که متاهل بوده‌اند
  • مترجم رسمی
  • تمام مدارک باید به زبان ترکی ترجمه شوند
  • دریافت تاییدیه مدارک از سفارت خانه کشورهای مبدا

دریافت اقامت دائم از طریق ازدواج در کشور ترکیه

دریافت اقامت دائم در کشور ترکیه به دلیل شباهت بالای فرهنگ مردم این کشور با مردم ایران نزد داوطلبان ایرانی در سالیان اخیر محبوبیت بسیاری پیدا کرده است. با رشد اقتصای و شرایط پیشرفت کشور ترکیه، این کشور به یکی از بهترین مقاصد برای مهاجرت افراد خارجی نیز تبدیل شده است. البته لازم به ذکر است که استفاده ابزاری از ازدواج در کشور ترکیه غیرقانونی است و مجازات دارد. با این حال افرادی که قصد ازدواج با یک شهروند ترک را دارند، می‌توانند با دریافت ویزای خانوادگی (Aile Ikamet Izini)، اقامت ترکیه را بگیرند.

شرایط اخذ ویزای خانوادگی کشور ترکیه

همانطور که می‌دانید اکثریت مردم کشور ترکیه مسلمان می‌باشند. به همین دلیل دارای رسم و رسوم و شرایط خاصی هستند. ازدواج در ترکیه به صورت قانونی و غیرمذهبی انجام می‌شود، اما در صورت درخواست یکی از زوجین این مراسم به صورت مذهبی در حضور امام نکاهی نیز برگزار می‌شود. داوطلبان برای کسب دریافت ویزای خانوادگی کشور ترکیه باید دارای مشخصاتی باشند.

این ویزا با عنوان Aile Ikamet Izini در ابتدای ازدواج به صورت موقت و سه ساله ارائه می‌شود. دلیل انجام این کار اطمینان حاصل کردن دولت از واقعی بودن ازدواج می‌باشد. یکی از شروط این ازدواج که شامل افراد بالای 18 سال می‌شود این است که، اسناد ازدواج باید در اداره ثبت مدنی کشور ترکیه ثبت شوند. پس از سه سال اقامت موقت همراه با زندگی مشترک زیر سقف با همسرتان می‌توانید اقامت دائم را دریافت کنید.

مدارک لازم برای دریافت ویزای خانوادگی کشور ترکیه

همانطور که گفته شد دریافت اقامت دائم کشور ترکیه از طریق ازدواج با شهروندان این کشور امکانپذیر می‌باشد. داوطلبان برای دریافت این ویزا نیازمند شرایط و مدارکی می‌باشند که در ادامه آمده است:

  • ارائه مدارک اصل پاسپورت طرفین
  • چهار تا هشت قطعه عکس تمام رخ رنگی
  • ارائه مدرکی جهت اثبات مجرد بودن طرفین
  • ارائه مدارک شناسنامه یا گواهی تولد
  • افراد می‌بایست بالای 18 سال سن داشته باشند
  • ارائه گواهی سلامت زوجین

تمام مدارک بالا باید به صورت ترجمه‌شده به زبان ترکی، در دارالترجمه‌های معتبر و مورد تایید دولت باشند.

مراحل ازدواج برای دریافت ویزای خانوادگی ترکیه

ثبت ازدواج در ترکیه برای دریافت ویزای خانوادگی و در پی آن اقامت دائم ترکیه دارای مراحلی می‌باشد. این مراحل برای دریافت ویزای خانوادگی این کشور شامل موارد زیر می‌شود:

  • داوطلبان می‌بایست به کنسولگری کشور خود در ترکیه رجوع کنند
  • دریافت تاییدیه از سوی وزارت امور خارجه کشور ترکیه
  • انجام آزمایشات پزشکی نظیر آزمایش خون که در بیمارستان‌های دولتی ترکیه رایگان انجام می‌شود
  • تکمیل فرم‌های درخواست ازدواج در شهرداری‌ محل سکونت (این فرم‌ها به وسیله شهرداری محل اقامت صادر می‌شوند و برای ثبت ازدواج باید دفاتر اسناد رسمی مراجعه شود)
  • تعیین تاریخ برای برگزاری مراسم عقد (این مراسم به صورت پیش فرض در شهرداری‌ها برای زوجین انجام می‌شود. در صورت تمایل می‌توانید مراسم عقد را با پرداخت هزینه‌های مجزا در محل مورد نظر خود برگزار کنید)

گفتنی است که هزینه‌های ازدواج در این کشور بستگی به شرایط شما دارد. داوطلبان می‌توانند با هزینه کردن 300 یورو تا 3.500 یورو در این کشور ازدواج خود را رسمی کنند و همچنین سند ازدواج بین المللی خود را دریافت کنند. با اتمام مراحل بالا شما می‌توانید ویزای خانوادگی خود را به صورت موقت دریافت کنید تا پس از گذشت سه سال اقامت دائم ترکیه را دریافت کنید.

سند ازدواج بین المللی برای اتباع خارجی در ترکیه

در سالیان گذشته به دلیل رواج یافت ثبت ازدواج در ترکیه ارائه سند ازدواج بین المللی ضروری شده است. این اقدام به منظور یک پارچه شدن سندهای ازدواح در دفاتر اسناد رسمی این کشور صورت می‌گیرد. لازم به ذکر است که برای ثبت این اسناد شرایط خاصی وجود ندارد و افراد با هر ملیت و مذهبی می‌توانند این کار را انجام دهند.

این مدرک دارای اعتبار جهانی می‌باشد و در بیشتر کشورهای جهان به عنوان سند رسمی ازدواج طرفین شناخته می‌شود. کشور تونس نیز مانند کشور ترکیه ثبت بین المللی را برای شهروندان خود ضروری کرده است تا این مدرک در سراسر دنیا شناخته شود.

بررسی ازدواج صوری در کشور ترکیه

در بیشتر کشورهای دنیا ازدواج به عنوان امری مقدس و روحانی شناخته می‌شود که روح دو نفر را بهم پیوند می‌زند. بنابراین استفاده نامناسب و منفعت طلبی از این امر مقدس در این کشورها مانند ترکیه ناخوشایند می‌باشد و تبعاتی نیز در پی دارد. به طور کلی در کشور ترکیه دولت مامورانی را برای بررسی و صحت ازدواج موظف کرده تا با اطمینان کامل اقامت دائم شخص دیگر را اعطا کند. در صورت برملا شدن ازدواج صوری و آگاهی دولت از این موضوع، افراد خاطی باید منتظر جرائم سنگینی نظیر زندان و جریمه‌های نقدی باشند.

ازدواج بین المللی در کدام کشورها انجام می‌شود

تعداد کشورهایی که در جهان ثبت ازدواج اتباع خارجی را مجاز کرده‌اند، بسیار کم می‌باشد. به این منظور در این بخش از مطلب به کشورهایی می‌پردازیم که این قانون را در کشور خود دارند و اتباع خارجی می‌توانند با خیال راحت در این کشورها ازدواج خود را ثبت نمایند. این کشورها در ادامه ذکر شده‌اند:

  • تمام کشورهای حوزه اتحادیه اروپا
  • آمریکا
  • ترکیه
  • تونس
  • استرالیا

نحوه برگزاری مراسم ازدواج

کشور ترکیه به دلیل دارا بودن مناطق طبیعی زیبا همواره یکی از مقاصد زوجینی بوده است که قصد دارند ازدواج خود را به صورت بین المللی در اماکن چشم‌نوازی برگزار کنند. از دیگر دلایلی که ثبت ازدواج در ترکیه از محبوب‌ترین موضوعات در میان ایرانیان است، همسایگی این کشور با ایران و هزینه کم برگزاری مراسم نسبت به دیگر کشورهای اروپایی می‌باشد.

البته می‌توان گفت اصلی‌ترین دلیل محبوبیت بالای ازدواج در ترکیه نزد ایرانیان این است که می‌توانند با توجه به روابط خوب دیپلماتیک میان دو کشور بدون دریافت ویزا به این کشور سفر کنند. داوطلبان ایرانی می‌توانند با اقامت 90 روزه و بدون ویزا ازدواج خود را به صورت بین المللی ثبت و برگزار کنند.

هزینه‌ها و محل‌های برگزاری ثبت ازدواج در ترکیه

هزینه‌های عروسی در کشور ترکیه با توجه به شرایط و سلیقه زوجین متفاوت می‌باشد. شما می‌توانید با صرف هزینه اندک در شهرداری‌های این کشور مراسم عقد خود را برگزار کنید. همچنین می‌توانید با هزینه‌های بالا عقد و عروسی خود را در مجلل‌ترین کشتی‌های این کشور در میان دریای مدیترانه یا دریای سیاه برگزار کنید.

کشور ترکیه به لطف دارا بودن منطقه مناسب جغرافیایی کشوری چهار فصل می‌باشد. محل و اماکن زیادی برای برگزاری مراسم ازدواج در کشور زیبای ترکیه وجود دارند. اکثر نقاط ترکیه دارای مناظر زیبا و دیدنی می‌باشد که زوجین را به برگزاری عروسی خود در آن محل ترغیب می‌کند. همچنین این کشور دارای مناظر و طبیعت‌های گوناگونی است که افراد می‌توانند مناسب به سلیقه خود یکی از این اماکن را انتخاب کنند.

شهرهای آنتالیا و استانبول در میان ایرانیان برای برگزاری مراسم عروسی دارای محبوبیت بسیاری می‌باشد. شما می‌توانید عروسی خود را نزدیک به آبشارهای زیبا در عمارت‌های مجلل و یا در میان آب‌های آزاد برگزار کنید. البته هزینه این عروسی‌ها نیز قابل توجه می‌باشند. شما می‌توانید عروسی خود را با 300 دلار یا با 4.000 دلار در این کشور برگزار کنید و اطمینان کافی را نیز از کیفیت بالای خدمات دریافتی داشته باشید.

طلاق در کشور ترکیه

در صورتی که زوجین در کشور ترکیه ازدواج کنند و پس از مدتی بنا به هر دلیلی تصمیم به جدایی بگیرند می‌توانند در دفاتر مربوطه اقدام به ثبت طلاق کنند. حتی کسانی که تابعیت این کشور را نیز ندارند و پناهنده کشور ترکیه هستند نیز می‌توانند در ترکیه نسبت به این موضوع مهم اقدام کنند.

لازم به ذکر است که شرایط طلاق در کشور ترکیه برای خانم‌ها راحت‌تر می‌باشد. با این حال بانوان ایرانی برای ثبت طلاق خود در این کشور می‌بایست به سفارتخانه ایران مراجعه کنند که برای این موضوع می‌بایست مطابق با قوانین کشور ایران عمل کنند.

برای مثال در کشور ترکیه شرایطی مانند مهریه وجود ندارد، اما به مراجعه به سفارت خانه ایران در ترکیه می‌توانید برای دریافت مهریه خود پیگیری‌های لازم را انجام دهید. برای خانم‌هایی که در کشور ایران هستند و می‌خواهند طلاق غیرحضوری بگیرند، اخذ یک وکیل طلاق در کشور ترکیه پیشنهاد می‌شود.

نحوه دریافت طلاق در کشور ترکیه

در ابتدا زوجین می‌بایست درخواست طلاق خود را به یکی از دادگاه‌های این کشور ارائه کنند. همچنین احتمال زیادی وجود دارد تا با درخواست حضانت کودکان از سمت مادران این فرزندان موافقت شود. با انجام مراحل اداری دادگاه مدرکی صادر می‌شود که حکم طلاق شما را تایید می‌کند.

شما می‌توانید با ارائه این مدرک به سفارت ایران، مراحل اداری دیگر را نیز پیگیری کنید. پناهندگان این کشور می‌توانند با دریافت کمک از کانون وکلای ترکیه، یک وکیل طلاق استخدام کنند. در صورتی که این افراد ثابت کنند که توانایی مالی دریافت یک وکیل طلاق را ندارند، یک وکیل به صورت رایگان به ایشان تعلق می‌گیرد.

ازدواج بین المللی در کدام کشورها مرسوم است

کشورهایی وجود دارند که نزد افرادی که قصد برگزاری ازدواج در کشورهای خارجی را دارند از محبوبیت خاصی برخوردار هستند. این کشور‌ها که ترکیه نیز جزو آن‌ها می‌باشد، بیشتر به دلیل هزینه پایین و جاذبه‌های زیبا نزد این افراد محبوب شده‌اند.

در ادامه لیستی از دیگر کشورهای محبوب برای ازدواج آورده شده است:

ایتالیا

ایتالیا دارای مقاصد رمانتیکی می‌باشد که با توجه به هزینه‌های پایین نزد افراد خارجی از محبوبیت بالایی برخوردار است.

تایلند

برگزاری عقد و عروسی در کشور تایلند نیز علاوه بر ارزان و زیبا بودن دارای مراحل آسانی نیز می‌باشد.

بالی

جزیره بالی در اندونزی یکی از مقاصد ناشناخته اما بسیار زیبا برای ازدواج می‌باشد.

سری لانکا

سری لانکا نیز در میان افراد علاقه‌مند به برگزاری ازدواج در کشورهای خارجی از محبوبیت بالایی در سالیان اخیر برخوردار شده است که یکی از دلایل آن هزینه پائین مراسم در کنار مناظر بکر و زیبا است.

آفریقای جنوبی

آفریقای جنوبی از بهترین مقاصد برای افرادی است که علاقه‌مند به برگزاری مراسم عقد و عروسی خود در زمستان هستند.

آیا ایرانیان می‌توانند بدون دریافت ویزای کشور ترکیه ازدواج خود را در این کشور ثبت کنند؟
بله، داوطلبان ایرانی می‌توانند بدون دریافت ویزای به مدت 90 روز به این کشور مهاجرت کنند. در طول این مدت شما می‌توانید تمامی مراحل قانونی را انجام دهید و عروسی خود را به سلیقه خود در یکی از جاذبه‌های طبیعی زیبای این کشور برگزار کنید.
آیا برای ثبت ازدواج در کشور ترکیه نیاز به اجازه نامه والدین می‌باشد؟
به طول کلی برای ثبت ازدواج بین المللی در ترکیه نیاز به اجازه نامه والدین نمی‌باشد اما برای ثبت ازدواج شرعی در سفارت (کنسولگری) ایران در ترکیه نیاز به اجازه نامه والدین می باشد
آیا می‌توان به صورت غیر حضوری نسبت به ثبت ازدواج در کشور ترکیه اقدام کرد؟
خیر، ثبت ازدواج در ترکیه تنها به صورت حضوری و با حضور مترجم زبان ترکی امکانپذیر است.
آیا با ثبت ازدواج در مراکز قانونی ترکیه اقامت دائمی این کشور داده می‌شود؟
خیر، در صورتی که زوجین دارای تابعیت‌هایی به جز تابعیت کشور ترکیه باشند، نمی‌توانند پس از ازدواج در این کشور اقامت دائم دریافت کنند. در صورتی که یکی از زوجین دارای تابعیت کشور ترکیه باشد، شخص دیگر می‌تواند نسبت به دریافت اقامت دائم خود در این کشور اقدام کند. در غیر این صورت پس از پایان مهلت ویزا زوجین می‌بایست به کشور خود بازگردند.
حقوق زنان در کشور ترکیه به چه صورتی رعایت می‌شود؟
در کشور ترکیه حقوق زنان بسیار سفت و سخت رعایت می‌شود. برای مثال در این کشور دارا بودن چند همسر جرم محسوب می‌شود و در صورتیکه اثبات شود، شما می‌توانید از همسر خود شکایت کنید.
چه زمانی برای ثبت ازدواج در کشور ترکیه طول می‌کشد؟
ثبت ازدواج در ترکیه با تمام مراحل خود به صورت عادی و روتین یک هفته به طول می‌انجامد.
آیا برای ازدواج در ترکیه حتما دو طرف می‌بایست مسلمان باشند؟
خیر، در این کشور ازدواج افراد مسلمان با غیر مسلمان نیز مجاز می‌باشد.
آیا برای ثبت ازدواج در کشور ترکیه نیاز به اجازه نامه والدین می‌باشد؟
به طول کلی برای ثبت ازدواج در ترکیه نیاز به اجازه نامه والدین نمی‌باشد اما برای بانوانان ایرانی که پیش از این سابقه ازدواج را نداشته‌اند، باید اجازه نامه از سوی پدر خود را داشته باشند.
آیا با ثبت ازدواج در مراکز قانونی ترکیه اقامت دائمی این کشور داده می‌شود؟
خیر، در صورتی که زوجین دارای تابعیت‌هایی به جز تابعیت کشور ترکیه باشند، نمی‌توانند پس از ازدواج در این کشور اقامت دائم دریافت کنند. در صورتی که یکی از زوجین دارای تابعیت کشور ترکیه باشد، شخص دیگر می‌تواند نسبت به دریافت اقامت دائم خود در این کشور اقدام کند. در غیر این صورت پس از پایان مهلت ویزا زوجین می‌بایست به کشور خود بازگردند.
هزینه های عروسی و ثبت ازدواج در ترکیه چقدر است؟
هزینه‌های عروسی در کشور ترکیه با توجه به شرایط و سلیقه زوجین متفاوت می‌باشد. شما می‌توانید با صرف هزینه اندک در شهرداری‌های این کشور مراسم عقد خود را برگزار کنید. همچنین می‌توانید با هزینه‌های بالا عقد و عروسی خود را در مجلل‌ترین کشتی‌های این کشور در میان دریای مدیترانه یا دریای سیاه برگزار کنید. کشور ترکیه به لطف دارا بودن منطقه مناسب جغرافیایی کشوری چهار فصل می‌باشد. محل و اماکن زیادی برای برگزاری مراسم ازدواج در کشور زیبای ترکیه وجود دارند. اکثر نقاط ترکیه دارای مناظر زیبا و دیدنی می‌باشد که زوجین را به برگزاری عروسی خود در آن محل ترغیب می‌کند.. همچنین این کشور دارای مناظر و طبیعت‌های گوناگونی است که افراد می‌توانند مناسب به سلیقه خود یکی از این اماکن را انتخاب کنند. شهرهای آنتالیا و استانبول در میان ایرانیان برای برگزاری مراسم عروسی دارای محبوبیت بسیاری می‌باشد. شما می‌توانید عروسی خود را نزدیک به آبشارهای زیبا در عمارت‌های مجلل و یا در میان آب‌های آزاد برگزار کنید. البته هزینه این عروسی‌ها نیز قابل توجه می‌باشند. شما می‌توانید عروسی خود را با 300 دلار یا با 4.000 دلار در این کشور برگزار کنید و اطمینان کافی را نیز از کیفیت بالای خدمات دریافتی داشته باشید.
شرایط و مدارک لازم برای ثبت ازدواج پناهندگان در ترکیه چیست؟
ازدواج برای پناهندگان نیز در کشور ترکیه امکانپذیر می‌باشد. با این حال روند این ازدواج با وجود شرایط خاص طولانی‌تر است. این روند که شامل اثبات مجرد بودن و ملیت طرفین می‌باشد، کمی بیشتر از یک هفته که زمان معمول ثبت ازدواج در این کشور است، زمان می‌برد. حتی در صورتی که یکی از زوجین پناهنده و دیگری شهروند قانونی کشور ترکیه باشند باز هم باید یک سری پروسه‌های اداری را طی کنند. برای مثال یکی از مدارکی که برای ازدواج این افراد در ترکیه نیاز است، دریافت مدرک ورود به کشور فرد پناهنده از سوی مقامات امنیتی این کشور می‌باشد. پس از انجام مراحل اداری ثابت‌کردن مجرد بودن و نحوه ورود به کشور افراد پناهنده، این اشخاص می‌بایست مجوز ازدواج خود را به اداره حقوقی استان محل اقامت خود ببرند. این افراد می‌بایست مهر تایید این سازمان را برای ادامه مراحل دریافت کنند. همچنین دریافت سه عدد کپی از این مدرک مجوز ازدواج به همراه مهر نیز برای مراحل دیگر الزامی می‌باشد.
آیا برای ازدواج در ترکیه حتما دو طرف می‌بایست مسلمان باشند؟
خیر، در این کشور ازدواج افراد مسلمان با غیر مسلمان نیز مجاز می‌باشد.

سخن پایانی

ثبت ازدواج در ترکیه از محبوب‌ترین گزینه‌ها درمیان افرادی است که قصد دارند مراسم ازدواج خود در کشورهای خارجی برگزار کنند. ثبت و برگزاری مراسم در کشور ترکیه به دلیل قوانین بسیار مناسب و مراحل راحت در میان اتباع ایرانی و حتی خارجی دارای محبوبیت بسیاری می‌باشد. یک مزیت خاص برای داوطلبان ایرانی این است که می‌توانند بدون دریافت ویزای ترکیه به این کشور سفر کنند و عروسی و مراحل اداری ثبت ازدواج خود را پیگیری کنند. شما با ثبت ازدواج در این کشور یک مدرک بین المللی ازدواج دریافت می‌کنید که در اکثر کشورهای دنیا اعتبار دارد.

داوطلبان ثبت ازدواج در کشور ترکیه می‌توانند از طریق موسسه محقوقی مهاجرتی آرال گام، ازدواج خود را با رعابت تمامی مراحل اداری در این کشور ثبت کنند. همچنین مشاوران و متخصصین ما شما را در همه مراحل راهنمایی می‌کنند تا تمامی گام‌های ازدواج‌تان در این کشور به صورت قانونی و اصولی انجام شود.

اشتراک گذاری
چقدر این پست برایتان مفید بود؟
1
2
3
4
5
5 از 5 از 17 رای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *